Zoetermeer

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Dan bent u bij Vloerengoedkoop in Zoetermeer aan het juiste adres!

PVC vloeren zijn erg sterke vloeren en staan met stip op één wanneer je vloerverwarming of vloerkoeling in huis hebt. PVC is dan ook al lang niet meer de suffe plastic vloer die iedereen kent van vroeger. PVC is niet alleen duurzaam maar ook recyclebaar, niet van echt hout te onderscheiden, stil en onderhoudsvriendelijk!

PVC vloeren van Vloerengoedkoop kunnen bij u in Zoetermeer in stroken of tegels geleverd worden. PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer die gemaakt is van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief van laminaat, parket of natuursteen. Het is zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Wat is het verschil tussen een PVC vloer en een laminaat vloer?

Eigenlijk is het grootste verschil tussen deze vloeren het materiaal en de manier van leggen. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, een laminaat vloer daarentegen is gemaakt van MDF/hout. Ook is een PVC vloer een stuk duurzamer dan een laminaat vloer. Op een laminaat vloer komen daarnaast veel sneller krassen dan op een PVC vloer. Het verschil in het leggen van de vloeren is dat een PVC vloer vaak gelijmd wordt, laminaat wordt vaak in elkaar geklikt.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

De PVC vloer wordt door steeds populairder. Dit is ook niet heel gek, want een PVC vloer heeft namelijk veel te bieden. Naast dat deze vloeren duurzaam zijn, zijn het ook erg sterke vloeren die makkelijk zijn in onderhoud. PVC staat bekend om een geluiddempende vloer, de vloer verminderd dus omgeving- en contactgeluiden bij u in Zoetermeer. Ook in combinatie met vloerverwarming is een PVC vloer zeer geschikt. Dankzij de huidige technieken is een PVC vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden.

Een PVC vloer vraagt om een vakkundige aanpak

Het leggen van een PVC vloer vraagt om de nodige kennis en een vakkundige aanpak. Allereerst moet de ondergrond helemaal glad en strak zijn. Wanneer dit niet het geval is, is het nodig om de ondergrond te egaliseren voordat de PVC vloer gelegd wordt. Bent u ook op zoek naar een prachtige PVC vloer in Zoetermeer? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u graag! Wij bezorgen uw PVC vloer moeiteloos in Zoetermeer. Ook hebben wij diverse ophaal punten door heel Nederland.

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

(Goedkope) PVC vloer kopen | Zoetermeer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM