Den Haag

Koop uw nieuwe lamelparket bij Vloerengoedkoop in Den Haag

Lamelparket is een populaire vloer. Zeker om de ruime keuze en diverse prijsklassen. Om een hoop misverstanden te voorkomen: lamelparket is geen laminaat. Lamelparket wordt ook wel duo plank of multiplank genoemd. Lamelparket is een houten vloer die is opgebouwd uit 3 tot 17 verschillende lagen. Het aantal lagen en de houtsoorten is verschillend en dit verschilt in de kwaliteit en de prijs.

Het hout dat gebruikt wordt in de onderlagen van het lamelparket bepalen de levensduur van het parket. Over het algemeen is lamelparket een vloersoort die duurzaam is en waaruit u in Den Haag volop keuze heeft. De onderlaag van het lamelparket is van naaldhout, berken triplex of eiken. De verschillende lagen van deze vloer worden altijd kruislings aan elkaar gelijmd wat zorgt voor een stabiele opbouw.

Lamelparket dat u kunt combineren met vloerverwarming koopt u in Den Haag

Lamelparket is erg goed te combineren met vloerverwarming. Een goede installatie is daarentegen wel van belang. Tussen de vuren houten lamellen onder de eikenhouten toplaag bevindt zich lucht. Hierdoor heeft het hout een hogere warmteweerstand. Daarom kan deze vloer perfect gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Soms gebeurt het dat lamelparket gaat hollen of bollen, omdat het eiken hout sterker is dan het vuren hout. Door het vurenhout in lamelparket kan deze vloer slecht tegen water. Dit komt omdat vurenhout een poreuze houtsoort is die water opzuigt. Voor keukens en badkamers is deze vloersoort dus zeker niet geschikt.

Hoe kunt u het lamelparket van Vloerengoedkoop het beste onderhouden?

Het onderhouden van uw lamelparket van Vloerengoedkoop in Den Haag is erg eenvoudig. Hiervoor geldt wel dat dit per lamelparket soort verschillend is. Na een jaar of tien kunt u er ook voor kiezen de vloer te laten schuren, zo ziet uw vloer er weer uit als nieuw! Lamelparket kan maar liefst 3 tot 5 keer worden geschuurd, afhankelijk van de dikte van het parket.

Hulp bij uw vloerkeuze?

Wilt u graag het lamelparket vloeren met uw eigen ogen bekijken? Dat snappen wij uiteraard! U bent dan ook van harte welkom in onze showroom om uw te laten inspireren en adviseren. Bekijk ook eens op uw gemak onze webshop, die vol staat met lamelparket vloeren.

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Lamelparket | Den Haag

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM