Visgraat laminaat

Wat is visgraat laminaat?

Wanneer u een nieuwe vloer gaat uitkiezen, merkt u dat de keuze erg groot is. Er zijn talloze prachtige vloeren beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Zo ook een visgraat laminaat vloer. Een vloer met een visgraat patroon is een type vloer waarbij de legwijze erg specifiek is. Door de planken loodrecht op elkaar te leggen ontstaat er een iconisch patroon van een visgraat. Van welk materiaal deze vloer dan is, kunt u zelf bepalen.   

Iedere vloer is anders. Bepaalde patronen of materialen dragen dan ook bij aan een andere uitstraling. Zo creëert u met een visgraat vloer een luxe traditionele sfeer in de kamer. Vroeger werden visgraat vloeren dan ook alleen gelegd in herenhuizen. Tegenwoordig is dit een van de meest populaire vloeren, waar iedereen van kan genieten.

De voordelen van visgraat laminaat

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer kan het helpen om te kijken naar de eigenschappen. Ieder type vloer heeft tenslotte zijn eigen voordelen. Wanneer u de keuze lastig vindt, is het aan te raden om de eigenschappen op een rijtje te zetten. Komen de vloeren overeen met uw wensen? Een visgraat laminaat vloer is in diverse prijsklassen te verkrijgen. Dat is erg prettig, als u bijvoorbeeld rekening dient te houden met een bepaald budget. Daar komt ook nog eens bij dat een visgraat vloer van laminaat onderhoudsvriendelijk is. Binnen een mum van tijd is uw visgraat laminaat vloer weer als nieuw!

Hulp bij uw vloerkeuze?

Wilt u graag de visgraat vloeren met uw eigen ogen bekijken? Dat snappen wij uiteraard! U bent dan ook van harte welkom in onze showroom om uw te laten inspireren en adviseren. Bekijk ook eens op uw gemak onze webshop, die vol staat met visgraat vloeren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Visgraat laminaat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM