(Goedkope) PVC vloer kopen

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is vrijwel hetzelfde als een vloer van vinyl. Het verschil zit vooral in de onderkant van de vloer. Bij een PVC vloer is de onderkant hard, bij vinyl is de onderkant veel zachter. Daarnaast worden PVC vloeren geleverd in stroken of tegels en vinyl wordt op een rol geleverd. PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer die gemaakt is van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief van laminaat, parket of natuursteen. Het is zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

De 3 voordelen van een PVC vloer

  1. PVC vloeren zijn prachtige vloeren
    PVC vloeren zijn in diverse kleuren, dessins en motiefjes verkrijgen. Van visgraat tot betonlook, de vloer van uw dromen zit er zeker tussen.
  2. PVC vloeren zijn erg stevig
    Een PVC vloer is bijna niet kapot te krijgen. Ze zijn sterker dan hout en ook nog makkelijker in onderhoud. Een sopje is genoeg om uw vloer te reinigen. Ook komen er niet snel deukjes en krasjes in de vloer.
  3. PVC vloeren zijn duurzaam
    Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp. Wilt u daar aan bijdragen? Kies dan voor een PVC vloer. Deze vloeren blijven jaren goed en worden vaak op een groene manier ontwikkeld. Daarnaast zijn alle PVC vloeren in Nederland allemaal streng gekeurd en goed voor mens en milieu.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

De PVC vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. Dit is overigens ook niet heel gek, want een PVC vloer heeft veel te bieden. Naast dat deze vloeren duurzaam zijn, zijn het ook erg sterke vloeren die makkelijk zijn in onderhoud. PVC staat bekend om een geluiddempende vloer, de vloer verminderd dus omgeving- en contactgeluiden. Ook in combinatie met vloerverwarming is een PVC vloer geschikt. Dankzij de huidige technieken is een PVC vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

(Goedkope) PVC vloer kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM