Zoetermeer

Koop uw nieuwe houten vloer in Zoetermeer

Er is niets zo authentiek als een echte houten vloer. Houten vloeren geven een bijzonder gevoel in uw woonkamer. Daarom heeft Vloerengoedkoop een groot assortiment met prachtige houten vloeren in Zoetermeer. Deze houten vloeren zijn gemaakt van de mooiste houtsoorten.

Voordat u een houten vloer overweegt, moet u zich wel bewust zijn van het feit dat het een natuurproduct is. Hierdoor heeft een houten vloer zowel veel voordelen als nadelen. Omdat het een natuurproduct, is iedere houten vloer uniek. Een nadeel van een houten vloer is de gevoeligheid. Houten vloeren kunnen namelijk gaan krimpen of uitzetten bij bepaalde temperaturen.

Verschillende afwerkingen

Houten vloeren zijn er verschillende behandelingen en afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Van licht tot donker, er zijn talloze soorten houten vloeren. Iedere houten vloer is dan ook op zijn manier uniek. Vooral dankzij de vele variatie en het feit dat het een natuurproduct is. Bij een houten vloer bent u er zeker van dat de houten vloer nergens anders op de wereld ook ligt! Als afwerking voor een houten vloer zijn er verschillende manieren. U kunt de vloer laten waxen, lakken of oliën. Een voordeel hiervan is dat als een houten vloer behandeld is, deze plaatselijk gerepareerd kan worden. Als er dan een kras op de vloer komt, kan dit gemakkelijk gerepareerd worden.

Het onderhoud van uw houten vloer

Bestel uw nieuwe houten vloeren in Zoetermeer. Een houten vloer kan eenvoudig schoongemaakt worden met een stofzuiger. Hiermee wordt het meeste vuil verwijdert. Als u de vloer wilt gaan dweilen wordt dit wat lastiger. Veel houten vloeren zijn namelijk zoals u gelezen heeft afgewerkt met wax, olie of lak. Deze laag kan aangetast worden als u de vloer gaat dweilen. Wel is het mogelijk om uw vloer te dweilen met groene zeep. Niet dat dit wekelijks de bedoeling is, maar een aantal keer per jaar kan de houten vloer wel gedweild worden.

Laat uw houten vloer verlijmd of zwevend leggen in Zoetermeer

Wanneer u gekozen heeft voor een houten vloer bij Vloerengoedkoop in Zoetermeer, dan moet u beslissen of u de vloer wilt laten verlijmen of dat u deze zwevend wilt laten leggen. Het verlijmen van een houten vloer wordt vooral aangeraden als u de ook vloerverwarming wilt gaan plaatsen. Dit is mogelijk met behulp van een speciaal soort lijm. Aan de hand van uw ondervloer kunt u er dan voor kiezen de vloer zwevend te laten leggen of te laten verlijmen.

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Houten vloer | Zoetermeer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM