PVC Laminaat

Laminaat vloeren

Veel mensen twijfelen tussen een PVC vloer en een laminaat vloer. Om voor u een duidelijk beeld te schetsen zetten wij graag alle voordelen van beide vloersoorten op en rijtje.

Laminaat is door de jaren heen steeds populairder geworden. Dat is ook niet heel gek, als u alle voordelen van een laminaat vloer eens op een rijtje zet. Naast dat een laminaat vloer verkrijgbaar is in alle kleuren en soorten is deze vloer ook nog eens makkelijk in onderhoud. Benieuwd naar alle voordelen van een laminaat vloer? Lees dan snel verder.

Kleurvast en vochtbestendig

Een houten vloer kan soms verkleuren na teveel blootstelling aan de zon. Met een laminaat vloer heeft u dit probleem niet. Daarnaast is laminaat een veel vochtbestendige vloer. Er bestaan zelfs laminaat soorten die speciaal voor vochtige ruimtes bestemd zijn. De naden tussen de planken kunnen worden verlijmd zodat er geen vocht in kan trekken.

Plaatsen van de vloer en de werking

Een ander voordeel waardoor veel mensen kiezen voor een laminaat vloer, is de plaatsing en de werking van een laminaat vloer. Laminaat is namelijk gemakkelijk zelf te plaatsen. Dankzij de moderne systemen beschikken veel laminaat vloeren over kliksystemen waardoor er geen lijm nodig is. Daarnaast werkt een laminaat vloer vrijwel niet, waardoor de vloer ook niet snel beïnvloed wordt. Het enige wat een laminaat vloer kan beïnvloeden is een groot temperatuurverschil.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn door de jaren heen enorm in populariteit gestegen. Wat ook niet heel gek is, aangezien het een prachtige vloer is met een hoop voordelen.

Veel variatie

PVC vloeren zijn in diverse kleuren, dessins en motiefjes te verkrijgen. Van visgraat tot betonlook, er is voor ieder wat wils.

PVC vloeren zijn erg stevig

Een PVC vloer is bijna niet kapot te krijgen. Het is sterker dan hout en ook nog makkelijker in onderhoud. Een sopje is genoeg, om uw vloer te reinigen. Ook komen er niet snel deukjes en krasjes in de vloer.

PVC vloeren zijn duurzaam

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp. Wilt u daar aan bijdragen? Kies dan voor een PVC vloer. Deze vloeren blijven jaren goed en worden vaak op een groene manier ontwikkeld. Daarnaast zijn alle PVC vloeren in Nederland allemaal streng gekeurd en goed voor mens en milieu.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

PVC Laminaat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM