Zoetermeer

Bestel gemakkelijk uw nieuwe laminaat vloer bij Vloerengoedkoop in Zoetermeer

Eigenlijk is het grootste verschil tussen een laminaat en een PVC vloer het materiaal en de manier van leggen. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, een laminaat vloer daarentegen is gemaakt van MDF/hout. Een PVC vloer is een stuk duurzamer dan een laminaat vloer. Ook komen er op een laminaat vloer veel sneller krassen dan op een PVC vloer.

Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillen en overeenkomsten van een PVC vloer en een laminaat vloer, hebben wij alle voordelen van beide vloersoorten op een rijtje gezet:

PVC vloeren van Vloerengoedkoop in Zoetermeer

PVC vloeren zijn door de jaren heen enorm in populariteit gestegen, zo ook in de omgeving van Zoetermeer. Wat ook niet heel gek is, aangezien het een prachtige vloer is met een hoop voordelen. Die wij graag voor u op een rijtje zetten.

Veel variatie

PVC vloeren zijn in diverse kleuren, dessins en motiefjes te verkrijgen. Van visgraat tot betonlook, er is voor ieder wat wils.

PVC vloeren zijn erg stevig

Een PVC vloer is bijna niet kapot te krijgen. Ze zijn sterker dan hout en ook nog makkelijker in onderhoud. Een sopje is genoeg, om uw vloer te reinigen. Ook komen er niet snel deukjes en krasjes in de vloer.

PVC vloeren zijn duurzaam

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp. Wilt u daar aan bijdragen? Kies dan voor een PVC vloer. Deze vloeren blijven jaren goed en worden vaak op een groene manier ontwikkeld. Daarnaast zijn alle PVC vloeren in Nederland allemaal streng gekeurd en goed voor mens en milieu.

Laminaat vloeren van Vloerengoedkoop in Zoetermeer

Ook een laminaat vloer is een prachtige vloer die steeds populairder is geworden. Naast dat een laminaat vloer verkrijgbaar is in alle kleuren en soorten is deze vloer ook nog eens makkelijk in onderhoud. Benieuwd naar alle voordelen van een laminaat vloer?

Kleurvast en vochtbestendig

Een houten vloer soort kan soms verkleuren na teveel blootstelling aan de zon. Met een laminaat vloer heeft u dit probleem niet. Daarnaast is laminaat een veel vochtbestendige vloer. Er bestaan zelfs laminaat soorten die speciaal voor vochtige ruimtes bestemd zijn. De naden tussen de planken kunnen worden verlijmd zodat er geen vocht in kan trekken.

Plaatsen van de vloer en de werking

Een ander voordeel waardoor veel mensen kiezen voor een laminaat vloer, is de plaatsing en de werking. Laminaat is namelijk gemakkelijk zelf te plaatsen. Dankzij de moderne systemen beschikken veel laminaat vloeren over kliksystemen waardoor er geen lijm nodig is. Daarnaast werkt een laminaat vloer vrijwel niet, waardoor de vloer ook niet snel beïnvloed wordt. Het enige wat een laminaat vloer kan beïnvloeden is een groot temperatuurverschil.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Vloerengoedkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bestel uw nieuwe vloer direct in Zoetermeer.

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

PVC Laminaat | Zoetermeer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM