Quick step PVC

De voordelen van een Quickstep PVC vloer

Quick step vloeren zijn hoogwaardige PVC vloeren die naast dat ze erg mooi zijn, ook goed tegen een stootje kunnen. Bij Quickstep PVC vloeren is er een beschermende toplaag behandeld waardoor de vloer watervast en vlek-en krasbestendig is. Hierdoor blijft een PVC vloer lang mooi en ziet er uit als nieuw. Ook is deze vloer erg prettig om overheen te lopen, net zoals de andere PVC vloeren voelt de vloer zacht en warm aan voor uw voeten. Of u nou met sneakers, laarzen of hakken loopt, het geluid wordt altijd erg goed gedempt.

Bij Vloerengoedkoop heeft u een ruime keuze uit diverse Quickstep PVC vloeren. Bijvoorbeeld een vloer met een natuurlijke houtlook of een stoere betonlook. De Quickstep PVC vloeren zijn in veel verschillende kleuren en dessins beschikbaar. De vloeren zijn gemaakt met mooie rustige printen in hoge resolutie.

Voordelen van de Quickstep PVC vloeren zijn

  • Geschikt voor vloerverwarming. Vooral de verlijmde versie van de Quickstep PVC vloeren is erg geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Ze maken op deze manier volledig contact met de ondergrond en brengen de warmte erg snel over.
  • Makkelijk in onderhoud. Deze vloeren vragen nauwelijks om onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen met warm water en evt. wat schoonmaakmiddelen is genoeg.
  • Afwerking: Quick Step vloeren hebben plinten en profielen in dezelfde kleur als de vloer, zo kunt u de vloer altijd keurig afwerken.

Verschillende soorten Quickstep PVC

U heeft bij het leggen van Quickstep PVC de keuze uit verschillende manieren. Een Quickstep klik PVC vloer is erg makkelijk te leggen. Deze vloer is voorzien van een unieke klik verbinding waardoor u de vloer makkelijk zelf legt. Ook is deze click variant geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is de Quick Step vloer ook in plak PVC beschikbaar. Deze vloer is iets lastiger om zelf te leggen, ook is deze variant alleen mogelijk op een geëgaliseerde ondergrond.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Quick step PVC

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM