Pijnacker

Waarom Quickstep PVC van Vloerengoedkoop in Pijnacker?

Waarom u in de omgeving van Pijnacker voor PVC Quickstep moet kiezen? De PVC vloeren van Quickstep hebben een hoge slijtvastheid en zijn geheel onderhoudsarm. Daarbij gaat Quickstep PVC ook nog eens goed samen met het hebben van huisdieren, vochtige ruimtes en leefruimtes die intensief gebruikt worden. Quickstep PVC is ook ideaal voor in een winkelruimte of kantoor, de vloer creëert immers de sfeer in een ruimte.

De voordelen van een Quickstep PVC vloer in Pijnacker

Quick step vloeren zijn hoogwaardige PVC vloeren die naast dat ze erg mooi zijn, ook goed tegen een stootje kunnen. Bij Quickstep PVC vloeren is er een beschermende toplaag behandeld waardoor de vloer watervast en vlek-en krasbestendig. Hierdoor blijft een PVC vloer lang mooi en ziet er uit als nieuw. Ook is deze vloer erg prettig om overheen te lopen, net zoals de andere PVC vloeren voelt de vloer zacht en warm aan voor uw voeten. Of u nou met sneakers, laarzen of hakken loopt, het geluid wordt altijd erg goed gedempt.

U heeft bij Vloerengoedkoop in Pijnacker een ruime keuze uit verschillende Quickstep PVC vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke houtlook, of toch een stoere betonlook. De Quickstep PVC vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende dessins en kleuren. Deze vloeren zijn gemaakt met de mooiste printjes in een zeer hoge resolutie. Nog meer voordelen van deze vloer? Die zetten we voor u op een rijtje:

  • Geschikt voor vloerverwarming. Vooral de verlijmde versie van de Quickstep PVC vloeren is erg geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Ze maken op deze manier volledig contact met de ondergrond en brengen de warmte erg snel over.
  • Afwerking: Quick Step vloeren hebben plinten en profielen in dezelfde kleur als de vloer, zo kunt u de vloer altijd keurig afwerken.
  • Makkelijk in onderhoud. Deze vloeren vragen nauwelijks om onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen met warm water en evt. wat schoonmaakmiddelen is genoeg.

Quickstep PVC ideaal in combinatie met vloerverwarming!

Heeft u vloerverwarming en bent u op zoek naar het type vloer voor u in de omgeving van Pijnacker dat goed samengaat met vloerverwarming? Quickstep PVC is dan een perfecte keuze. PVC houdt de warmte goed vast. Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan een Quickstep PVC vloer! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de vloeren te bekijken.

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Quick step PVC | Pijnacker

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM