Visgraat vloer

Wat is een visgraat vloer?

Er zijn diverse soorten vloeren. Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Door de legwijze ontstaat er een patroon dat vergelijkbaar is met een visgraat, vandaar de naam. Een visgraat vloer heeft vanaf vroeger tot de dag van vandaag nog steeds een luxe imago.

Bent u op zoek naar een tijdloos en traditioneel patroon voor uw vloer? Dan raden wij u een van onze prachtige visgraat vloeren aan. Bij ons vindt u meerdere soorten visgraat vloeren in ons assortiment. Voor de mooiste visgraat vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Visgraat PVC vloeren

Tegenwoordig zie je ze overal, visgraat PVC vloeren. Waarom is dat zo? Daar zijn een paar redenen voor. Onder andere omdat PVC vloeren veel voordelen hebben. Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud en bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook zijn ze in alle soorten, maten en structuren verkrijgbaar. Het onderhoud van een visgraat PVC vloer is minimaal, het enige wat u nodig heeft is water om te kunnen dweilen!

Visgraat laminaat

De vloer vormt de basis van de inrichting van uw huis. Omdat de vloer de sfeer verstrekt die iedereen graag in de ruimte creëert. Deze basis hoeft dan ook niet onwijs duur te zijn of om veel onderhoud te vragen. Kies bijvoorbeeld voor een visgraat laminaat vloer. Een vloer met een prachtige, natuurlijke uitstraling die verkrijgbaar is in alle kleuren. Laminaat is een duurzame vloer die goed tegen een stootje kan en vriendelijk geprijsd is. Het grote verschil met een standaard laminaat vloer en een visgraat laminaat vloer is de manier van leggen. Bij een visgraat laminaat vloer zijn er namelijk linker en rechter laminaat planken nodig. Zo creëert u het prachtige visgraat effect. 

Hulp nodig bij uw vloerkeuze?

Wilt u graag de visgraat vloeren met uw eigen ogen bekijken? Dat snappen wij uiteraard! U bent dan ook van harte welkom in onze showroom om uw te laten inspireren en adviseren. Bekijk ook eens op uw gemak onze webshop, die vol staat met visgraat vloeren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Visgraat vloer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM