Pijnacker

Bestel uw visgraat vloer bij Vloerengoedkoop in Pijnacker

Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Door de legwijze ontstaat er een patroon dat vergelijkbaar is met een visgraat, daarom ook de naam. Een visgraat vloer heeft vanaf vroeger tot de dag van vandaag nog steeds een luxe imago.

Bent u op zoek naar een tijdloos en traditioneel patroon voor uw vloer? Dan raden wij u een van onze prachtige visgraat vloeren aan. Bij ons vindt u meerdere soorten visgraat vloeren in het assortiment. Voor de mooiste visgraat vloeren bent u bij Vloerengoedkoop in Pijnacker aan het juiste adres.

Diverse soorten visgraat vloeren in Pijnacker

Gaat u voor een visgraat vloer? Dan moet u na dit besluit nog een aantal beslissingen maken. Wat voor type vloer wilt u namelijk voor uw visgraat? U heeft namelijk de keuze uit een visgraat vloer gemaakt van laminaat, parket, of PVC. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte variant. De prijzen van de visgraat vloeren verschillen uiteraard. Naast het materiaal zijn de vloeren ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De naam klinkt wellicht niet erg uitnodigend, maar de uitstraling en de charmes van dit type vloer maken het een erg geliefd product. Een visgraat vloer wordt dan ook niet voor niets regelmatig verkocht in Pijnacker.

Visgraat PVC en laminaat vloeren

Tegenwoordig zie je ze overal, ook bij in Pijnacker: visgraat vloeren. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit PVC en laminaat. Wij geven u graag wat informatie over desbetreffende vloersoorten:

PVC vloeren

Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud en bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden. PVC vloeren zijn ze in alle soorten, maten en structuren verkrijgbaar. Het onderhoud van een visgraat PVC vloer is minimaal, het enige wat u nodig heeft is water om te kunnen dweilen!

Laminaat

Een vloer met een prachtige, natuurlijke uitstraling die verkrijgbaar is in alle kleuren. Laminaat is een duurzame vloer die goed tegen een stootje kan en vriendelijk geprijsd is. Het grote verschil met een standaard laminaat vloer en een visgraat laminaat vloer is de manier van leggen. Bij een visgraat laminaat vloer zijn er namelijk linker en rechter laminaat planken nodig. Zo creëert u het prachtige visgraat effect. 

Neem contact op

Vloerengoedkoop B.V. logo
Vloerengoedkoop B.V.

Stel uw vraag

Visgraat vloer | Pijnacker

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Reminder

Vloerengoedkoop

Vloerengoedkoop B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM